کلیدواژه‌ها = چربی
تولید خامه قنادی کم‌چرب با استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر گاو

دوره 12، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 435-442

10.22034/aej.2020.105719

جواد فرج زاده؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ محمدرضا اسحاقی


بررسی اثرات محافظتی داروی لیورگل بر هیستولوژی بافت کبد ماهی قرمز (Carassius auratus)

دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه 389-394

علی صادقی؛ محمد رضا ایمانپور؛ علی شعبانی؛ محمد مازندرانی؛ طاهره باقری


بررسی اثرات سطوح مختلف چربی جیره غذایی بر برخی از شاخص های رشد و بازماندگی ماهی قرمز (Carassius auratus)

دوره 10، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 231-236

علی صادقی؛ محمد رضا ایمانپور؛ علی شعبانی؛ محمد مازندرانی؛ طاهره باقری


بررسی فاکتورهای رشد و تغذیه ای لارو گورامی زرد (Trichogaster trichopterus auriu) تغذیه شده با زنجیره غذایی روتیفر (Brachionus calyciflorus)- جلبک (chlorella vulgaris)

دوره 7، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 221-230

فاطمه شجاعی تکمداش؛ وحید تقی زاده؛ محمدرضا ایمانپور؛ محمد باباپور


مقایسه ارزش غذائی میگوی گاز انبری بالغ گونه Alpheus lobidens با سایر غذاهای زنده به کار برده شده در آبزی پروری

دوره 6، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 245-248

مرضیه جعفری نعیمی؛ احسان کامرانی؛ احمد نوری؛ تهمینه آناهید


اثر سطوح مختلف چربی بر عوامل رشد و ترکیبات لاشه میگوی رودخانه ای شرق Macrobrachium nipponense (De Haan, 1849) در مرحله جوانی

دوره 6، شماره 2، تیر 1393، صفحه 97-104

حمید علاف نویریان؛ مجیدرضا خوش خلق؛ مجید موسی پورشاجانی